З нагоди професійного свята у Споживспілці відбулися урочисті збори — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

З нагоди професійного свята у Споживспілці відбулися урочисті збори

Щороку в першу суботу липня кооператори відзначають своє професійне свято. Ще жодного разу не залишалися осторонь урочистостей і працівники Спілки споживчих товариств Кіровоградської області. Урочисті збори відбулися і в кожній районній кооперативній структурі.

З першим вітальним словом до колективу звернувся Голова Правління Спілки споживчих товариств Кіровоградської області Петро Петрушевський та у своїй короткій промові зокрема наголосив, що люди були і залишаються головним нашим скарбом, адже всіма своїми здобутками і досягненнями система споживчої кооперації завдячує активній роботі працівників, ветеранів праці та небайдужості членів споживчих товариств. Саме завдяки цьому у цей нелегкий економічний час вдається утримувати стабільність та конкретними справами підтверджувати життєздатність кооперативної системи. Петро Григорович подякував всьому колективу за плідну працю та побажав всім присутнім міцного здоров’я, мирного неба над головою та нових життєвих і професійних здобутків.

З нагоди професійного свята було вручено нагороди працівникам апарату управління Споживспілки і районних кооперативних організацій та підприємств. За високий професіоналізм, сумлінну працю та особистий внесок у розвиток сфери торгівлі.

Scroll To Top