Відомі результати конкурсу "Кращий Великодній куточок" — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

Відомі результати конкурсу "Кращий Великодній куточок"

У Спілці споживчих товариств визначені переможці конкурсу серед роздрібних торговельних підприємств споживчої кооперації області на краще оформлення тематичного відділу до Воскресіння Христового.

Ульяновське райспоживтовариство

Конкурс «Кращий Великодній куточок» є традиційним для системи споживчої кооперації області та проводиться з метою створення святкового настрою у спілчанських закладах торгівлі, збільшення об’ємів продаж, розширення асортименту необхідними товарами до свят. За першість мали можливість змагатися всі кооперативні крамниці незалежно від їх місця розташування та формату.

Гайворонське райспоживтовариство

Журі конкурсу, яке очолив заступник Голови Правління Споживспілки Григорій Трикозенко, під час визначення кращих тематичних відділів брало до уваги те, як прикрашений святковий відділ, його загальна композиція, наявність відповідної символіки та актуальних товарів до свята, проведення передсвяткових акцій та знижок. Тематичні куточки до свята оцінювалися у трьох номінаціях.

Світловодське райспоживтовариство

За результатами конкурсу переможцями у номінації «Найкращий дизайн та тематичне оформлення» стали торгові заклади Гайворонського, Ульяновського та Новоархангельського райспоживтовариств.

Компаніївське райспоживтовариство

Виявили креативність та творчий хист, а відтак отримали першість у номінації «Креативний підхід» кооператори зі Світловодського та Новоукраїнського районів.

Новоархангельське райспоживтовариство

Розділили номінацію «Масштабність пропозицій для покупців» Компаніївське райспоживтовариство та Маловисківська райспоживспілка. Їх торгові служби підготували максимально оптимальний асортимент товарів та святкові пропозиції.

Scroll To Top