У Кіровограді відбулися другі збори Ради Споживспілки першого скликання — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

У Кіровограді відбулися другі збори Ради Споживспілки першого скликання

У четвер, 19 вересня, в актовій залі адміністративного приміщення Споживспілки відбулися другі збори Ради Спілки споживчих товариств Кіровоградської області першого скликання за участю членів Ради, керівників споживчих товариств, членів Правління та ревізійної комісії, фахівців Споживспілки. 

На зібранні були обговорені питання організації та забезпечення звітів і виборів органів управління і контролю, скликання ІІ з’їзду споживчої кооперації області. З даних питань були прийняті відповідні рішення: протягом жовтня-листопада цього року провести звіти і вибори органів управління та контролю у споживчих товариствах, райспоживтовариствах та райспоживспілці. Також було вирішено скликати у лютому 2014 року черговий ІІ з’їзд споживчої кооперації Кіровоградської області та визначено норми представництва делегатів на з’їзд від споживчих товариств області.

 

До всіх присутніх звернувся Голова Правління Споживспілки області Петро Петрушевський з проханням здійснити організацію та підготовку звітно-виборчої кампанії на належному рівні, адже нинішня кампанія відіграє важливу роль в удосконаленні та підвищенні ефективності громадсько-господарської діяльності всіх споживчих товариств та спілок Кіровоградщини, розвитку внутрішньокооперативної демократії і громадської активності членів, асоційованих членів споживчих товариств  та працівників підприємств системи.

Цього дня були проведені десяті збори Ради Кіровоградської облспоживспілки п’ятнадцятого скликання. З усіх питань аналогічного порядку денного були прийняті відповідні постанови.

Scroll To Top