Споживча кооперація взяла участь в обласному ярмарку до Дня Незалежності України — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

Споживча кооперація взяла участь в обласному ярмарку до Дня Незалежності України

У торгівельному житті обласного центру мають місце традиційні ярмаркові заходи, що відбуваються напередодні державних свят. Так і цього разу, на площі Богдана Хмельницького розгорнулося обласне торжище присвячене 25-й річниці Незалежності України.

У широкому представництві до заходу долучилася і споживча кооперація, яка по вулиці Преображенській встановила близько десяти торгових наметів. Кооператори області привезли на сільськогосподарський ярмарок величезний асортимент продуктів: овочів, фруктів, круп, борошна, макаронних виробів, соняшникової олії та інших продуктів харчування за доступними цінами. Серед торгівельного асортименту і продукція виробничих підприємств споживчої кооперації, які того дня стали фаворитами торгівлі. Покупці із задоволенням ставали в чергу за хлібобулочними та кондитерськими виробами до Бобринецького, Олександрівського райспоживтовариств та підприємства «Універсальна міжрайонна оптово-торгівельна база». Не оминали кропивничани і торгівельні місця Добровеличківського, Знам’янського, Компаніївського райспоживтовариств, які забезпечили оптимальний товарний асортимент. За кілька годин практично всі ятки спорожніли.

Окрім реалізації продуктів харчування, кооператори пригощали кулінарними витворами гостей ярмарку. Всі охочі могли скуштувати смачні страви, запропоновані закладами ресторанного господарства Кіровоградського райспоживтовариства.

Більшість із тих, хто завітав на ярмарок, залишився задоволеним своїм візитом, люди зауважували, що такі ярмарки вкрай потрібні, адже товари продаються за лояльними цінами.

Підводячи підсумки ярмарку, заступник голови правління Спілки споживчих товариств Кіровоградської області В’ячеслав Будкевич відзначив високий рівень підготовки районних кооперативних структур та підприємств, які зробили акцент не лише на широкий асортимент товарів, але й підійшли творчо до оформлення своїх робочих місць з дотриманням українського колориту.

Scroll To Top