На площі Богдана Хмельницького відбувся передсвятковий ярмарок — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

На площі Богдана Хмельницького відбувся передсвятковий ярмарок

        За тиждень до Дня Незалежності України, 17 серпня, з ініціативи обласної державної адміністрації на площі Богдана Хмельницького відбувся передсвятковий ярмарок з реалізації сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

 

Впродовж багатьох років саме кооператори Кіровоградщини є головними учасниками ярмаркових заходів області.

Свіжу та якісну продукцію кіровоградцям запропонували кооператори Бобринецького, Добровеличківського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського, Компаніївського, Новоукраїнського, Олександрівського райспоживтовариства, Маловисківської райспоживспілки та підприємств «Кооперативний ринок» і «Універсальна міжрайонна оптово-торгівельна база».

Спілка споживчих товариств Кіровоградської області запропонувала жителям обласного центру широкий асортимент різноманітної продукції. Тут можна було придбати свіже м’ясо та сало, копченості, овочі й фрукти, мед, олію, крупи, консерви. Великим попитом у споживачів користувалися хлібобулочні та кондитерські вироби.

Кооперативні кухарі потішили гостей заходу домашніми ковбасами, пиріжками та шашликами, а підприємства торгівлі реалізували продукцію власного виробництва. Загальна сума запропонованих товарів склала близько 100 тисяч гривень.

Споживча кооперація області, як завжди, тримала високу марку – торгові намети були виконані в одному стилі Укоопспілки з елементами національного оформлення. У ансамблі кооперативних яток можна було зустріти квітчасті хустки, рушники, елементи калини та соняшника, що в свою чергу є надзвичайно символічним, адже здавна калина є символом української національності, а квітка соняшника символізує працю й достаток, силу та добробут.

Вітаючи ярмаркувальників області, Голова Правління Споживспілки Кіровоградської області Петро Петрушевський зазначив: «Ми з великим задоволенням завжди приймаємо активну участь у подібних заходах, приємно відзначити, що з кожним ярмарком коло наших постійних покупців зростає, а отже кооперативну продукцію знають та люблять, для нас це є важливим стимулом  у роботі».

Scroll To Top