До головного свята області у Кіровограді організували ярмарок-продаж — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

До головного свята області у Кіровограді організували ярмарок-продаж

21 вересня, в день святкування 259-ї річниці заснування Кіровограда, в обласному центрі був організований святковий ярмарок-продаж, де жителі міста, а також гості свята мали можливість придбати якісну продукцію за цінами товаровиробника. Традиційно святковий ярмарок проходив на площі Богдана Хмельницького.

   Споживчу кооперацію області як завжди представляли кращі районні кооперативні організації та підприємства. Кооператори мешканцям міста запропонували широкий асортимент сільгосппродуктів, товарів власного виробництва та продукцію підприємств ресторанного господарства. Зокрема, Добровеличківське, Долинське та Знам’янське райспоживтовариства забезпечили місто свіжим м’ясом та салом, Бобринецьке, Новомиргородське, Олександрівське райспоживтовариства, Маловисківська райспоживспілка – хлібобулочними виробами.

 

На торгівельних прилавках Споживспілки можна було зустріти овочі і фрукти, мед, олію, цукор, фасовані крупи – борошно, рис, гречку та інші продукти харчування. Особливим попитом у кіровоградців користувалися кондитерські вироби від Бобринецького райспоживтовариства та підприємства «Універсальна міжрайонна оптово-торгівельна база». На ярмарку було представлено близько 50 видів пісочно-відсаджувального печива. А вправні кухарі Споживспілки просто неба пригощали всіх бажаючих шашликами, пиріжками, домашніми ковбасами. Загалом обсяг продукції, яка була реалізована на заході становить майже 110 тисяч гривень.

Окрім широкого та різноманітного асортименту, радували око кіровоградців також довгі ряди барвисто прикрашених торгових наметів. Торгівельні місця Споживспілки були оформлені на належному рівні з елементами української символіки. 

 

Спілка споживчих товариств Кіровоградської області є головним та постійним учасником ярмаркових заходів впродовж багатьох років. «Це вже восьмий продовольчий ярмарок цього року, в якому ми з радістю приймаємо участь», – говорить Голова Правління Споживспілки Петро Петрушевський.

Scroll To Top