Днями на базі Світловодського райспоживтовариства відбувся семінар-огляд — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

Днями на базі Світловодського райспоживтовариства відбувся семінар-огляд

       З метою покращення комерційної роботи та ефективності господарювання 22 серпня Правління Спілки споживчих товариств Кіровоградської області провели обласний семінар-огляд. Цього разу семінар відбувся на базі підприємств Світловодського райспоживтовариства.

Участь у заході взяли голови правлінь райспоживтовариств, райспоживспілки, споживчих товариств, керівники господарств та спеціалісти апарату Споживспілки.

 

Програму проведення семінару склали  кілька об’єктів торгівельної мережі, що знаходяться у сільській місцевості.

Семінар розпочався із ознайомлення з роботою магазину «Крамниця» у селі Глинськ. Магазин відзначається своєю зручністю, адже тут діє принцип самообслуговування. Для сільської громади такий метод продажу є неабиякою новизною. Площа магазину становить близько 60 кв.м., тому магазин має комфортабельну площу викладки. Асортимент широко включає продукцію підприємств системи, до уваги споживачів значний вибір кондитерських виробів, консервів. Окрім продовольчих товарів, тут представлені товари господарської групи. А зараз перед початком шкільного сезону на полицях магазину з’явилися канцелярські товари, шкільне приладдя. 

Учасникам семінару запропонували також приклад організаційної роботи в магазині «Маркет»  у селі Григорівка. На сьогодні це єдиний маркет у системі, що знаходиться в сільській місцевості. Мережа подібного формату маркетів розширюється, як правило, у районних центрах області.

Керівництвом Світловодського райспоживтовариства було запропоновано нестандартне рішення ефективного використання великої за своєю площею будівельної споруди на основі об’єктів у селі Микильське. На першому поверсі будівлі розміщений магазин «Крамниця», а на вільній площі, на другому поверсі, запрацював нещодавно відкритий новий «Бар». У пустуючому приміщенні провели внутрішні ремонтні роботи, встановили сучасне музичне та світлове обладнання: музичний центр, світові ефекти, інтелектуальне світло, прожектора. Світломузика додає закладу особливої атмосфери, а світлові прилади створюють неповторну динаміку та гру кольорів. Загалом заклад розрахований для дозвілля і відпочинку молоді, також він оснащений більярдними столами, де кожен бажаючий може поринути в атмосферу захоплюючої гри.  

«Світловодське районне споживче товариство – це кооперативна організація з однією з кращих в області комерційною роботою, – говорить заступник Голови Правління Споживспілки області Григорій Трикозенко, – тут добре налагоджена робота з постачальниками, роздрібні ціни відзначаються конкурентоспроможністю, керівництво Світловодського райспоживтовариства постійно дбає про розширення асортименту, зростання кількості найменувань продукції, а також про оптимальність їх цін».

Scroll To Top